Més de 560 firmes per una candidatura anticapitalista al Parlament

El passat mes de març es va fer públic el manifest Movem fitxa! Volem una candidatura anticapitalista a les properes eleccions al Parlament de Catalunya impulsat per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El manifest va recollir del  març fins a l’agost més de 560 firmes a favor d’una candidatura anticapitalista.

El manifest Movem fitxa! i la recollida de firmes de suports és un dels diversos processos que ha portat a la conformació de la candidatura Des de baix.

Entre els i les 560 firmants destaquen sindicalistes com Salvador Duran, secretari general del Sindicat Ferroviari a Catalunya, i delegats sindicals i sindicalistes del sector de l’ensenyament, del transport, del metall, de la construcció, de correus i d’hosteleria; aturats i aturades; pagesos com Pep Riera, exportaveu d’Unió de Pagesos, o Josep Pàmies, pagès de Balaguer conegut pel seu activisme contra l’agroindustria; membres del moviment antiguerra, com Francesc Tubau; activistes del món de la cooperació internacional com Gabriela Serra; activistes del moviment feminista com Montserrat Cervera o Elena Grau; activistes del moviment transsexual com Miquel Missé; militants ecologistes Marta Ball-llosera, exportaveu de “Salvem l’Empordà” o Miquel Vallmitjana, del moviment contra els transgènics; militants en favor del dret a l’habitatge i contra la violència immobiliària com Maria Olivella i Rosa Talon, veïnes de Barcelona afectades d’assetjament; activistes del moviment de solidaritat com Glòria Casaldàliga, del moviment en suport al Moviment Sense Terra (MST) del Brasil, Josep Maria Hosta, de l’Assemblea bolivariana de Catalunya, o Fidaa Hamoud, activista palestina; estudiants del moviment en defensa de l’ensenyament públic de diverses facultats i universitats; activistes del moviment de suport a la immigració, com Enrique Mosquera i Norma Falconi, membres de l’Assemblea Papers per a Tothom; activistes del món de la contrainformació, com Manel Marquez i Anibal Garzón de Kaosenlared; intel.lectuals com l’escriptor Pepe Gutierrez-Alvarez, la responsable d’Icaria Editorial Anna Monjo, el catedràtic de filosofia del Dret de la UB José A. Estévez Araujo, Alejando Andreassi, professor d’història de la UAB, Alberto Lopez Bargados i Susana Narotzky, professors d’antropologia de la UB, Guillermo Lusa de la UPC; i també artistes i músics, com l’actor Jordi Dauder, el dibuixant Carlos Azagra, o membres del grup Muyayo Rif, com Alex Medina, Pau Fernandez i Luis Carrizo, Xavi Turull, membre del grup Ojos de Brujo o el conegu fotògraf Xavier Ribas. També firmen el manifest, exmembres d’Iniciativa per Catalunya Verds, avui amb l’esquerra anticapitalista, com Toni Guirao, expresident d’ICV a Mataró o Àngel Pagès, exregidor a Premià de Mar.

Veure el total de firmants aquí>>

Els comentaris estan tancats.