Candidatura contra el “sobiranisme de dretes”

E-notícies

Diverses organitzacions i activistes de moviments socials han arribat a un acord per presentar una candidatura d’esquerres a les properes eleccions al Parlament. La candidatura és el resultat de l’acord entre diverses organitzacions com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig i Lluita Internacionalista, i compta amb el suport d’un ampli de nombre d’activistes de moviments socials, sindicalistes, ecologistes.

Molts d’ells van firmar el manifest Movem fitxa! impulsat per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista des de la primavera passada i que ha rebut més de 560 adhesions de persones lligades als moviments socials.

L’objectiu de la candidatura és oferir una veu diferent a les eleccions al Parlament, amb un programa anticapitalista i defensor drets nacionals del poble de Catalunya i del dret a l’autodeterminació. I amb un programa ecologista, feminista, antirracista i internacionalista.

Segons els impulsors “vol oferir un projecte alternatiu tant al de la fallida esquerra governant com al sobiranisme de dretes que encaren algunes de les noves opcions que es presenten”.

Els comentaris estan tancats.