‘Des de baix’ crida a mobilitzar-se contra la crisi i l’exclusió social

El Triangle

La polítiques de flexibilització laboral han deixat els treballadors autònoms, els joves assalariats i la nova immigració en una situació insostenible. En lloc de garantir-los l’estabilitat i un futur digne, els governs de torn de la Unió Europa, entre els quals l’executiu català, han preferit reflotar els bancs i la resta de sectors responsables de l’actual crisi financera.

En aquest context, Des de baix, l’única candidatura anticapitalista que es presenta als comicis autonòmics del 28-N, ha fet una crida perquè la ciutadania es mobilitzi dimecres, dia de la Vaga general, en defensa dels drets de la classe treballadora i de les capes socials més castigades per la recessió econòmica.

Així mateix, des de la candidatura s’insta els sindicats de base i els grups de treballadors a organitzar-se per constituir un veritable contrapoder a fi de “canviar la relació de forces” en l’actual lluita sindical i recuperar les conquestes socials que han estat dilapidades per l’esquerra gestionària i els governs conservadors.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.