Des de baix, contra el Quart Cinturó

Aquest diumenge dia 3 milers de persones s’han manifestat pels carrers de Sabadell en contra del Quart Cinturó, en una nova demostració del rebuig popular que aquest projecte faraònic genera i contra el qual centenars d’entitats hi vénen lluitant des de fa anys.

El Quart Cinturó és una gravíssima agressió contra el nostre patrimoni ambiental, social, històric i cultural.La construcció del Quart cinturó és una mostra més de la voluntat de prolongar un model de creixement destructiu de l’entorn natural, insostenible i deshumanitzador,. I en un model de mobilitat basat en el petroli. I, de nou, veiem com l’esquerra governant s’adapta als interessos empresarials i fa polítiques al seu servei.
Front al Quart Cinturó defensem una política de mobilitat que aposti inequívocament pel transport públic (l’única alternativa racional i sostenible) i la millora de la xarxa ferroviària. No necessitem més autopistes que destrueixen el territori.
Per aquests motius Des de baix s’oposa a la construcció del Quart cinturó i donem suport a la mobilització que ha tingut lloc a Sabadell organitzada per la campanya contra el Quart cinturó que aplega a centenars d’entitats.

Nosaltres també diem: “El Vallès sense el Quart cinturó!”

Anuncis

Els comentaris estan tancats.