Des de baix, una proposta política d’esquerres i anticapitalista

Per Terrassa Digital

Aquest dijous [21 d’octubre] s’ha presentat a Terrassa la nova candidatura unitària de l’esquerra anticapitalista Des de baix. Veure vídeo>>

L’acte s’ha fet a la seu social de Terrassa Respon. La candidatura es va fer pública el passat 10 de setembre i neix arran d’un acord entre Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig, Lluita Internacionalista i diversos activistes de moviments socials.

Des de baix compta amb la firma de suport de més de 700 activistes, sindicalistes i activistes socials. Segons Sandra Ezquerra, membre de la candidatura: “Per començar a fer una esquerda en aquest panorama polític que sembla que no hi ha espai per a propostes alternatives que no siguin dins l’status quo, i per començar a fer camí per aglutinar gent, organitzacions i persones per poder començar a pensar la política d’una altra manera.”

Els eixos del seu programa són l’ecologisme, el feminisme i la defensa dels drets nacionals del poble català, entre d’altres. El principal objectiu és canviar profundament la realitat del país i l’actual sistema. A més, els partidaris afirmen que no volen una forma política jeràrquica, sinó participativa.

Amb aquest acte de presentació, els activistes del partit han manifestat la seva posició contrària vers la crisi, la retallada laboral, la corrupció política, la bombolla immobiliària i la sentència de l’Estatut.

Veure video aquí

Els comentaris estan tancats.