El retorn de Pep Riera

Font: e-noticies

L’ex-secretari general de la Unió de Pagesos, Pep Riera, és el número quatre per Barcelona a la candidatura “Des de baix”, que es presentarà a les eleccions catalanes del 28 de novembre. Aquesta candidatura constitueix, segons Riera, “una alternativa d’esquerres, ecologista i sobiranista, orientada cap a la mobilització social”. El líder agrari manifesta que, al Parlament, cal una “opció combativa i no formada per polítics professionals, sinó per persones del carrer”.

Riera va ser fundador i dirigent durant més de 20 anys d’Unió de Pagesos, sindicat agrari majoritari a Catalunya. A la seva trajectòria hi figuren, entre d’altres actuacions, les tractorades i mobilitzacions per impedir les expropiacions de terrenys a pagesos del Maresme durant la construcció de l’autovia Mataró-Palafolls i la seva participació en activitats i debats a l’Alt Maresme per impedir l’elevat impacte ambiental de la prolongació de l’A-19. També ha donat suport a diverses consultes sobiranistes dutes a terme arreu de Catalunya.

Riera, ara es presenta amb “Des de baix”, en una candidatura l’eix de la qual és “l’anticapitalisme i la defensa dels drets nacionals del poble català i el dret a l’autodeterminació”.


Anuncis

Els comentaris estan tancats.