Solidaritat amb els treballadors i treballadores de Parcs i Jardins de Barcelona

Des de Baix ens solidaritzem amb la lluita dels treballadors i treballadores de Parcs i Jardins de Barcelona pel compliment del conveni. Davant els greus incompliments per part de  l’Institut Municipal de Parcs i Jardins,  quinze treballadors/es de l’Institut romanen tancats a la seu del carrer Tarragona, 173, des de l’11 de novembre.

L’assemblea general de treballadors/es ha decidit organitzar una acampada davant de les instal·lacions, en suport als tancats i les seves reivindicacions.

La mobilització denúncia la política  dels gestors de l’Institut, que de manera unilateral han paralitzat la jubilació parcial amb contracte de relleu recollida en el conveni i alhora es nega a obrir ofertes públiques d’ocupació. Tot això mentre continua al privatització del servei, pagant grans sumes a empreses subcontractades per fer feines que sempre s’havia encarregat als treballadors de plantilla.

Des de Baix també volem denunciar la coacció i repressió sindical que contra Carlos Bernal,  Secretari del Comitè d’Empresa i membre de la CGT, a qui la direcció de l’Institut ha imposat una sanció. Exigim la retirada immediata de l’expedient i reivindiquem el servei públic de titularitat municipal i el respecte als drets laborals.

Els comentaris estan tancats.