Constituït el comitè de suport a Des de Baix al Maresme

Amb la participació de companys i companyes de Montgat, Alella, El Masnou, Tiana, Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Cabrera, Mataró, Dosrius, Caldetes, Calella i Malgrat, comença les seves tasques el comitè de suport a la candidatura Des de Baix, constituït el passat 5 de novembre a Premià de Mar.

Aquesta plataforma és un procés obert i en construcció que tindrà la seva continuitat més enllà de les eleccions catalanes amb la perspectiva de definir i ampliar un espai comú de base de l’esquerra anticapitalista, ecologista, sobiranista, feminista, a escala nacional.

Des del Maresme comencem a vertebrar aquest projecte i anunciem una participació activa en el procés electoral fent d’aquest un espai d’explicació del projecte que ha d’anar lligat a les lluites socials als territoris. Com ja han fet individualment o des de col·lectius integrats a Des de Baix (cas de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista Maresme), s’ha acordat de participar activament en les lluites contra el desdoblament de l’autopista i la ronda de Mataró i anar a la manifestació unitària del dia 21 de novembre a Mataró.

Des de Baix presenta tres candidats comarcals a les llistes de la província de Barcelona: Pep Riera (pagès i activista), Teresa Navarro (de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista de Premià de Mar) i Jordi Pagès (ecologista i membre de Preservem el Maresme). S’han acordat -inicialment- dos actes electorals a la comarca, parades informatives, enganxada de cartells i pancartes i extensió per la xarxa del materials de Des de Baix. El procés d’adhesions continua augmentant aquests dies i resta obert a noves incorporacions.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.