Inici campanya de la candidatura de Des de Baix a Terrassa: ara més que mai cal la unitat de tots els i les anticapitalistes

El grup de suport a la candidatura de Des de Baix a Terrassa va iniciar aquest dijous a la nit la seva campanya electoral, que res té a veure amb l’endegada pels grans partits polítics del capital o similars. Veure fotos >>

La campanya de Des de Baix a Terrassa tindrà com acció preferent la trobada amb els treballadors i treballadores i les seves organitzacions. Es realitzaran tot un seguit de reunions amb diferents grups de persones que estan en lluita en diferents fronts i per diferents temes davant el capitalisme o del seus representants polítics.

La campanya va començar aquest dijous al vespre amb una reunió de presentació a l’entitat més important del anticapitalisme local l’ Assemblea Popular de Terrassa. Presentació on es va fer evident la necessitat de lluita contra aquest sistema injust i criminal en el que vivim, sistema que deixa a milions de persona en la misèria i sotmesos a la violència o a les guerres. Guerres que serveixen als interessos d’uns quants capitalistes i que es desenvolupen gràcies a la col·laboració de la majoria dels partits del capitals, la majoria representats al parlament de Catalunya.

La trobada no tenia com a objectiu demanar el vot, sinó informar a un companys de lluita de la proposta política de treball unitari que té aquesta candidatura i el seus membres. Varem explicar que l’11 de desembre es celebrarà a Barcelona una reunió anticapitalista per valorar les eleccions, però, el que és més importat ,per tal de dissenyar un pla d’acció que permeti la creació d’un moviment polític de caire anticapitalista molt més ampli que el que ara representa Des de Baix. Moviment que es complementarà o que formarà part d’un més ampli que ha de tenir un fort contingut social, laboral i cultural.

La candidatura celebrarà un acte central el dia 18 a les 19:00 hores al Centre Cívic Montserrat Roig del barri de Ca N’Anglada [Dades pendents de confirmar per la junta electoral].

Des del grup de suport de Des de Baix us animem a votar la nostra candidatura… però, el que és més important, us animem a participar amb nosaltres en la construcció d’un moviment anticapitalista fort i amb presència en tots els terrenys de la vida social catalana.

Us hi esperem a tots i totes!


Anuncis

Els comentaris estan tancats.