Des de Baix: un vot de rebel·lia i denúncia

J. Estrada Cruz, cap de llista de la candidatura Des de Baix a Tarragona

Aquesta candidatura és de gent de baix, gent honesta del poble, amb els teus mateixos problemes: a l’atur o amb “sort” treballant més i cobrant menys que abans; hipotecats/es, o pitjor encara embargats i seguint entrampats en un habitatge que et han tret.

Els que anem a les candidatures Des de Baix, som gent que patim les mateixes opressions i injustícies que la majoria de la classe treballadora. Som gent senzilla i plana del poble, però al mateix temps, som gent rebel i lluitadora, som aquest tipus de persones que (polítics corruptes, banquers i altres potentats) saben que no poden comprar i corrompre, i per tant, perillosa per als seus interessos.

Per això, abans i durant aquestes eleccions autonòmiques, com en altres que hem viscut a nivell estatal, només veureu a la televisió, escoltareu per ràdio i llegireu en diaris, als mateixos que ens han enganyat durant 32 anys, demanant-nos que els votem. ¡Passeu de tots ells!

Si vas a votar vota els de baix, vota Des de Baix.

Si ets treballador/a, camina al costat de nosaltres, amb els de baix, sense complexos, amb pas ferm, amb l’orgull de ser i d’estar amb la classe obrera i a cridar que tenim més dret que ningú a viure amb dignitat i a gaudir de la vida, a heretar tots els avenços i riqueses que els nostres pares i avis van aconseguir amb molt de sacrifici i treball. No permetem que ens ho robin, que s’ho quedin tot i a sobre que ens estiguin fent cada vegada mes mal.

La televisió és manipulació, la fan servir per desviar la nostra atenció, perquè no ens adonem que ens estan mentint i perjudicant. A part de les notícies del temps i d’alguna altra cosa que no els afecta als seus interessos econòmics, no diuen una sola veritat.

Dóna’ls un vot de càstig, introdueix rebel·lia a l’urna, posa-li la papereta: Des de Baix.

A nosaltres, a aquesta candidatura, no ens veureu per televisió cada dia, ni en cap altre mitjà de ràdio o premsa (si de cas, en fugaços minuts, en hores d’escassa audiència, o en una nota marginal d’alguna pàgina de diari local , o emissora radiofònica de mínim abast), i és que nosaltres som gent a la qual no se li ha de deixar parlar a través dels seus potents mitjans de comunicació, perquè no permetran que els diguem per televisió que són uns pocavergonyes i uns lladres com ho estem fent al carrer.

Els comentaris estan tancats.