Es constitueix el comitè de suport a Des de baix al Barcelonès Nord

Aquest dijous 11de novembre  va tenir lloc al C.C. La Colina de Badalona un retrobament entre persones que participen a diferents moviments socials a Badalona i Santa Coloma de Gramenet, amb la intenció de debatre sobre les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya i constituir el grup de suport a la candidatura Des de baix. Veure fotos >>

Entre alguns dels punts del debat va destacar la reflexió sobre si, tenint en compte el boicot mediàtic i l’entrebanc que suposa el sistema d’Hont, valia la pena presentar-se. Totes les intervencions van coincidir en valorar que sí que valia la pena, tot i que per diferents motius, entre els que van destacar que les eleccions són una eina més per arribar a la ciutadania i fer sentir el missatge anticapitalista.

També està servint a les diferents organitzacions que la composen i a les persones independents que hi participen per aprofundir en el debat sobre els eixos temàtics del programa, com serien l’internacionalisme, la qüestió nacional, l’acció sindical, la lluita feminista, l’ecosocialisme, imigració… una lluita que venim compartint en marcs unitaris i que es vol mantenir un cop passat el 28 de novembre.

Com molt bé va expressar un company, volem que a més de ser una candidatura modesta sigui també honesta. A les urnes com al carrer, fem un pas endavant Des de baix i a l’esquerra.

Inici de campanya al Barcelonès Nord

00:00h del 12 de novembre de 2010. Comença la cursa electoral cap al Parlament de Catalunya i Des de baix ja ens movem per fer sentir la nostra veu i cridar la ciutadania a mobilitzar-se en contra de les retallades socials i per una política d’esquerres que estigui al servei de les persones i no del capital.

La nostra primera acció ha estat la penjada d’un parell de pancartes a Badalona al barri de Sant Crist. Movem-nos!


Anuncis

Els comentaris estan tancats.