Solidaritat amb els treballadors i treballadores de HP

Un centenar de delegats i delegades de diversos sindicats (CCOO, CGT, CO.BAS, UGT…), entre ells membres de la candidatura Des de Baix, han exigit a Sant Cugat a la multinacional HP que aturi els acomiadaments improcedents com a forma bruta d’eliminar la plantilla. La multinacional no vol parlar del tema, ni tant sols tenen un responsable de Recursos Humans. Però l’empresa és responsable directa dels acomiadaments. Alguns dels acomiadats son persones de més de 50 anys, i persones que tenen a tota la seva familia en atur, amb tot el drama personal que això comporta. Veure fotografies>>

L’empresa, de forma vergonyosa està cobrint molts d’aquests llocs de treball amb nou personal subcontractat en condicions precàries, mostrant les seves intencions clares: enviar a famílies senceres a l’atur per omplir-se les butxaques. HP és una empresa amb mils de milions d’euros de beneficis anuals.

Entre els i les membres de Des de baix que estaven a la concentració hi havia Josep Bel, número dos per Barcelona.

Des de baix lluitarà de forma unitaria per aconseguir una llei on els acomiadaments improcedents no es permetin, ni tant solts pagant 45 dies per anys. Cal prohibir els acomiadaments.

Nomes amb creant una correlació de forçes favorable als treballadors i treballadores, a partir de una lluita sostinguda, podrem derrotar la precarietat i l´atur del capitalisme.

Josep Bel, Felipe Alegría, Ángel Torreglosa i Luís Gonzalez

Anuncis

Els comentaris estan tancats.