Què és Des de Baix?

Des de Baix Lleida | El Segre

Una veu diferent que es presenta a les eleccions al Parlament de Catalunya, una coalició que defensa una política de ruptura amb l’actual ordre de coses. Aquest fet esdevé a hores d’ara més necessari que mai, no només per la situació de crisi global que afecta al sistema capitalista, sinó també davant el fet que l’esquerra institucional i amb representació al Parlament ha renunciat a aquests principis, assumint mesures polítiques que passen per beneficiar a aquells que en són responsables i no als qui en pateixen les conseqüències.

Davant d’aquesta situació, els membres que formem part de la candidatura per Lleida de Des de Baix , tots i totes militants de base en els diversos moviments socials a nivell local, regional o en el conjunt de Catalunya (sindicalisme combatiu, moviment ecologista i cooperatiu, per a la sobirania alimentària, moviment veïnal, moviment feminista, col•lectius antiracistes i alternatius),  reivindiquem la necessitat de dur a terme una nova forma de fer política, aquella que es basa en la lluita quotidiana, aquella que es duu a terme des de la base: al treball, a l’escola, al carrer, al barri, al poble i al territori, des dels moviments socials i no tan sols des dels partits i les institucions polítiques.

La nostra és una proposta en la qual volem sumar el màxim nombre de voluntats. Plantegem una política feta i pensada Des de Baix. És el moment d’atrevir-se, de no quedar-nos a casa.

Els i les integrants de la candidatura Des de Baix per Lleida

*Notícia apareguda a el diari El Segre, 12/11/2010.

Els comentaris estan tancats.