Anglada i companyia no son ben rebuts a Canovelles

Des de baix participa a la mobilització contra Anglada

Canovelles, un municipi del Vallès Oriental, proper a Granollers i amb una població amb un alt percentatne d’immigració, del sud de l’Estat espanyol i de fora la Unió Europea, va rebre la visita del Sr. Anglada el passat diumenge 14. Anglada va aprofitar la celebració del mercat setmanal de la localitat per a difondre el seu discurs populista, feixista, xenòfob i d’odi.

Anglada i els seus van sortir dels seus cotxes de gama alta, amb el convenciment de tenir una jornada triomfal, plena d’abraçades i d’una rebuda cálida per part dels veïns de Canovelles. Però ràpidament s’adonaren que s’havien equivocat de lloc i que no eren be rebuts.

Més d’una quarentena de persones de l’Assemblea per la Unitat Popular que agrupa a diferents organitzacions i col.lectius de moviments socials van anar a rèbre’ls i van acompanyar, amb cartells i consignes antifeixistes a Anglada i els seus guardes de seguretat per tot el recorregut. Però aquest cop la visita de PxC ha estat un fracàs i no ha servit per a difondre el seu missatge d’odi.

La comitiva d’Anglada es va quedar sense paraules. Només s’escoltaven les consignes de la contra-manifestació antiracista: Fora feixistes de Canovelles! La culpa de la crisi és dels banquers i no dels i les immigrants! Des de baix ha estat present a les mobilitzacions de Canovelles.

Durant les mobilitzacions contra Anglada van tenir lloc algunes “anècdotes” reveladores:

-Quan la tropa d’Anglada abandonava el mercat els manifestants es van trobar amb el camió de propaganda d’Anglada i es van col.locar davant seu per impedir que passés per al mercat. Anglada s’acostà al conductor i li va demanar que passés per sobre els manifestants. Afortunadament el conductor no li va fer cas! Això sí, va fer algunes fotos. Serà pel seu álbum familiar?

-Abans d’abandonar el municipi van decidir entrar a una bar. Però nosaltres hi vam entrar també i li vam explicar al propietari qui eren els clients que acabaven d’entrar. Informat, es va dirigr a un dels guardespatlles i li va indicat que abandonessin l’establiment. La tropa d’Anglada es va molestar molt i, finalment, Anglada va contestar a la pregunta que els manifestants li vam fer durant tota la jornada, reconeixent que si guanyava les eleccions “en una hora implanto la pena de mort”. Ens ho va dir miran-nos a la cara, apretant les dents i destil.lant veritable odi.

Al final de la jornada, els i les manifestants vam anar a prendre alguna cosa al bar antifeixista!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.