Des de Baix a Sant Vicenç dels Horts

La sala de lectura de l’antiga biblioteca de Sant Vicenç dels Horts va acollir el passat 17 de novembre l’acte de presentació de la candidatura Des de Baix a Sant Vicenç dels Horts.

Els candidats per Des de Baix Roque Borràs,  Lucas Gomez, Evaristo Espigares i Esther Vivas van participar a l’acte. Roque Borràs va presentar la candidatura explicant breument els objectius de la mateixa i la necessitat de fer política d’una altra manera “des de la base”.

Per la seva banda, Lucas Gomez, sindicalista i integrant número 14 de la llista, va explicar l’impacte de la crisi en el sectors populars i la necessitat d’una sortida anticapitalista a la mateixa. Evaristo Espigares, sindicalista i número 49 de la candidatura, va analitzar dos dels principals eixos de la candidatura: el seu perfil anticapitalista i sobiranista.

En darrer terme, Esther Vivas, cap de llista per Barcelona, va detallar els objectius generals de Des de Baix, l’opció política que representa i l’importància de treballar conjuntament per construir una alternativa en el terreny polític vinculada a les lluites socials més enllà del 28N.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.