Dos centenars d’activistes de Des de Baix ocupen l’estació de Sants de Barcelona en defensa del transport i els serveis públics

Mobilització final de la campanya de Des de Baix

Després de l’acte final de campanya, on van participar prop de cinc-centes persones, Des de Baix va organitzar la última mobilització. Dos-cents activistes van marxar en manifestació des del Casinet d’Hostafrancs, on es feia l’acte final, fins l’estació de Sants. Veure fotografies>>

Encapçalats per una pancarta en defensa d’una altra Vaga General, els manifestants van entrar dins l’estació cridant eslògans a favor del transport públic i de qualitat i en contra la privatització dels serveis públics i també en defensa de la mobilització social. Els i les activistes van ocupar el vestíbul central de l’estació, on la cap de llista per Barcelona, Esther Vivas, va denunciar  les polítiques del Govern de la Generalitat a favor de les grans infraestructures, l’especulació en el territori i els preus abusius del transport públic.

A continuació, els activistes van recórrer en manifestació el recinte i van fer una parada especial davant del McDonald’s de l’estació. Allà els i les manifestants van denunciar el menjar escombraria i l’explotació laboral, dels quals McDonald’s n’és tot un símbol.

L’acció reivindicativa va finalitzar a l’esplanada de l’entrada de l’estació on els i les activistes de Des de Baix van donar per acabada la mobilització i la campanya electoral. Una campanya, que com va recordar Esther Vivas, “ha mostrat una altra manera de fer política, vinculada a les lluites i als moviments socials, amb accions directes, piquets informatius, xerrades a tot el territori i amb un programa de ruptura amb les actuals polítiques i en defensa de mesures al servei de la majoria del poble de Catalunya”.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.