Sobre el PP i les màfies

El PP ens té acostumat a barbaritats anti-democràtiques, que últimament prenen variants feixistes, com en aquestes eleccions. El videojoc d’Alicia  Sánchez Camacho volant en la gavina blanca, dóna continuïtat i agreuja les actituds xenòfobes del seu passeig per Badalona contra els gitanos romanesos. Ara no es conforma amb deportar-los, sinó que els destrueix… disparant-los bombetes.

Pel mateix mètode acaba amb l’atur (potser exterminant, com va fer Franco després del genocidi de la guerra civil), destrueix la estelada il•luminant-la amb la enlluernadora “roja i gualda”… si a Des de Baix se’ns hagués acudit fer esclatar la bandera espanyola, “il•luminant-la”, per a fer aparèixer una republicana, senyera, ikurriña o roja, estem segurs que ara estaríem  a disposició del senyor Garzón per exaltació del terrorisme, i no diguem si ens dediquéssim a la caça de feixistes, encara que fos a cop de bombeta. No sabem què pot opinar l’esquerra abertzale sobre aquest videojoc, mentre Otegui està en la presó i aquesta feixista catalana segueix donant mítings i el PP campa a pler: aquesta és la  “democràcia” d’Alicia, Rajoy i companyia.
Però, tornem a la part del videojoc que Alicia, volant en la gavina, dispara les seves bombetes explosives als immigrants il•legals que salten en paracaigudes des d’un helicòpter. Aquesta feixista vol fer-nos creure que l’empresa que va fer el videojoc es va equivocar, i que en comptes d’immigrants il•legals havia de posar màfies il•legals…

I parlant d’això, Des de Baix vol denunciar la primera màfia legal de Catalunya: el President de la Generalitat té un sou anual de 144.030 euros –descomptat ja el 15% per la crisi…-,  el vicepresident prop de 120.000, els consellers cobren 108.576,    el president del parlament 130.000, el vicepresident del parlament 117.371, els secretaris 95.660, els diputat 43.697, però si és portaveu del seu grup parlamentari li sumem 43.825; com els sembla poc, tenen també portaveu adjunt primer, 29.216 euros anuals, portaveu adjunt segon, 21.912, cosa a la qual cal sumar complement de distància des del seu domicili -21.500 si viuen a Barcelona i 31.000 si viuen a més de 181 km de la capital-, entre 6.000 i 11.000 per assistir als plens i comissions parlamentàries… I ara ve el millor,  la pensió del president és del 80% del seu sou complint quatre anys de govern -uns 125.000 euros anuals fins que compleixi els 65 anys- després se li queda en el 60%     o sigui 93.000 euros a l’any (no és estrany que vulguin retardar la jubilació fins als 67, fent-nos treballar a la resta, si trobem treball o si és que ens acomiaden abans). Semblant és el que li queda de pensió a un president del Parlament de Catalunya. Ara bé, quina pensió li queda a un immigrant “il•legal”? Des de Baix denuncia  la màfia legal catalana de Montilla, Carod, Alicia Sanchez Camacho, Joan Puigcercos, Joan Saura; al capdavant del “xiringuito democràtic” constitucional que té al seu cap a la casa reial espanyola, amb 8.896, 92 milions d’euros anuals de diners públics. Algú dóna més?

(Les dades exposades les podeu trobar –amb molta paciència-  en la web oficial de la Generalitat de Catalunya: http://www.gencat.cat.)

Els comentaris estan tancats.