La CUP i Des de Baix presenten candidatura conjunta a Barcelona

Vilaweb

La CUP de Barcelona i Des de Baix han sumat forces per a concórrer en coalició a les eleccions municipals de Barcelona. La candidatura, que es dirà CUP-Alternativa per Barcelona, anirà encapçalada per l’advocat Xavier Monge; l’ex-regidora dels Verds Roser Veciana i l’escriptor Julià de Jòdar. En la presentació avui de la candidatura, Monge ha destacat que volien esdevenir ‘una alternativa al model neoliberal que han compartit la pràctica totalitat de les forces en representació al consistori’.

Per la seva banda, Jorge Sánchez, número tres i primer representant de Des de Baix a la llista, que ha explicat la voluntat que la candidatura esdevingui un altaveu dels moviments socials i polítics. ‘Per defensar una ciutat centrada en les persones i en l’exercici de la democràcia directa’, ha afegit.


Isabel Vallet, número set de la llista, ha glossat els principals eixos del programa marc: la defensa d’una ciutat sostenible, garant dels serveis públics, de l’accés a un habitatge digne i dels drets de la població immigrada.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.