Es presenta la candidatura de Des de Baix a Girona

Des de Baix ha presentat la candidatura a les eleccions municipals a la ciutat de Girona. La llista està encapçalada per l’activista Sílvia Rispau i la tanca el pintor Lluís Bosch Martí.

Veure llistat candidatura >>

Aquest matí Des de Baix ha presentat a la Junta Electoral de Zona la candidatura a les eleccions municipals per la ciutat de Girona. “La nostra és una candidatura de treballadores i treballadors, joves, sindicalistes i activistes dels moviments socials… una candidatura de la gent de baix” –ha dit la cap de llista. Sílvia Rispau, Vanessa Mercadal, Pau Casacuberta i Miquel Blanch encapçalen la candidatura, que tanca el pintor Lluís Bosch Martí.

“Estem davant de la crisi capitalista més greu des dels anys 30, i per a les treballadores  i treballadors la crisi no són xifres ni  percentatges sinó que t’acomiadin o no et renovin el contracte, que no trobis feina, que no puguis pagar l’hipoteca o el lloguer, que no puguis renovar els papers, que t’abaixin el sou o que et retallin el salari indirecte -que són coses tan bàsiques com la salut o l’ensenyament. Però el problema més greu que tenim és la desmobilització que ens han imposat l’esquerra parlamentària i els sindicats majoritaris. Ara és més necessària que mai una alternativa per trencar la resignació i posar-nos a lluitar.

Des de Baix no és encara aquesta alternativa, però és un intent, un pas més per anar construint aquest espai que és tan necessari”-ha declarat Sílvia Rispau. Des de Baix va néixer el setembre de 2010 de l’acord de tres organitzacions polítiques (Revolta Global, Lluita Internacionalista i Corrent Roig) i activistes dels moviments socials, agrupats sobre dos eixos: l’anticapitalisme i el sobiranisme, i ja va presentar candidatura a Girona en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

CANDIDATURA DES DE BAIX GIRONA :

1. SÍLVIA RISPAU I MERCADER
2. VANESSA MERCADAL I BELLAPART
3. PAU CASACUBERTA VILARÓ
4. MIQUEL BLANCH I SOLÉ
5. MARIA ARXER I FÁBREGA
6. MÍRIAM TRIAS I BORÍN
7. ALFONS ENRIQUE I PECERO
8. JORDI MIR I BUXALLEU
9. MARIA ESTELA FERNÁNDEZ MORAN
10. LLEIR LLAGOSTERA BLANCO
11. AHMET MUHITIN KARKIN
12. ELISABET CASTANYER BACHS
13. FELIPE RODRIGUEZ I  MARTÍN
14. NEUS MARTÍN ANDRÉS
15. PERE CORTADA I HORTALÀ
16. MARIA MENÉNDEZ FUSTER
17. JOAQUIM GUBAU I TORRENT
18. MERCÈ NEBOT VENTURA
19. LAURA HERNÁNDEZ ADAN
20. MANEL SANZ  I SARDÀ
21. JAUME ALBERT CRUSET I BALLART
22. LAIA MORENO JANSANA
23. CRISTINA MAS ANDREU
24. ANGEL GONZÁLEZ MORENO
25.  LLUÍS BOSCH MARTÍ

SUPLENTS

1. MARIA ESTHER DEL ALCÁZAR FABREGAT
2. VICTOR MESSEGUER ESPADA
3. ANNA Mª MORELLÓ JUST
4. AINA BLANCH CASTANYER
5. ANDREU PAGÉS TOLDRÀ
6. CARME ALVAREZ GARCIA

Els comentaris estan tancats.