Des de Baix davant les eleccions municipals del 22 de maig

Les eleccions municipals del 22 de maig arriben en un moment on els atacs contra els drets socials s’intensifiquen més que mai per part del govern de CiU i també del govern de Zapatero.

En aquest escenari la mobilització social és imprescindible. Ara més que mai hem de sortir al carrer per aturar les retallades en marxa i els intents que la crisi la paguem tots i totes.
Les eleccions municipals del dia 22 han de servir per anar donant passes en la construcció d’una alternativa política anticapitalista al marge dels partits d’esquerra tradicionals, còmplices de les politiques neoliberals al servei dels interessos empresarials.
Per aquest motiu, Des de Baix impulsa i dona a suport a diverses candidatures locals alternatives. A Cornellà, Girona i Sant Esteve de la Sarga (Pallars) es presenten candidatures Des de Baix. A Barcelona ciutat Des de Baix forma part de la candidatura CUP-Alternativa per Barcelona. Al Vallès Occidental donem suport a les Candidatures Alternatives del Vallès (CAVs), un dels millors exemples de municipalisme alternatiu que hi ha Catalunya. A Tarragona Des de Baix demana el vot per la candidatura de la CUP.
En un moment com l’actual és necessari que, tant al carrer com a les urnes, s’expressi amb força una veu anticapitalista al servei de la mobilització social contra les polítiques actuals i que defensi una ruptura amb l’actual model econòmic i social al servei dels interessos empresarials.

Els comentaris estan tancats.