Des de Baix comença la campanya: revoluciona’t, Girona!

Des de Baix ha començat la campanya, que té per lema “Revoluciona’t, Girona!”, fa uns minuts encartellant als barris obrers de la ciutat.

Des de Baix vol suposar un pas cap a la construcció d’una alternativa anticapitalista creïble i per això es presenta amb un programa de mesures anticapitalistes per sortir de la crisi per fer-la pagar als que l’han creada (patronal i entitats financeres) i no pas als i les treballadores i joves –els i les de baix. Des de Baix vol ser una crida a la mobilització i l’organització, començant per la lluita contra les retallades socials.

Per acabar DdB no pot deixar de felicitar-se perquè l’Estat espanyol s’ha vist obligat a rectificar anul·lant, a darrera hora i mitjançant el Tribunal Constitucional, la il·legalització de les candidatures de Bildu, com ja va haver de fer amb Iniciativa Internacionalista –una candidatura de la qual formaven part alguns dels integrants de DdB– en les eleccions europees del 2009. Això, però, no amaga que a Bildu i a bona part de la ciutadania basca se li han negat els drets polítics fins al darrer moment, ni tots i cadascun dels partits i candidatures il·legalitzats (el darrer Sortu) ni les ràdios i diaris tancats. Com no ens fa oblidar totes les persones immigrades –més de 10.000 a la ciutat de Girona- a les quals se’ls ha negat el dret de ser a les candidatures i de votar el dia 22 de maig.

Girona, 6 de maig de 2011

Els comentaris estan tancats.