Des de Baix dóna suport a la CUP a Tarragona

Des de Baix es converteix en la segona força que dóna suport a la Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona, després de Pirates de Catalunya, per concórrer a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

En aquest sentit, des de la CUP destaquen que han acabat sent la candidatura amb més suports de totes les que es presenten als comicis de la ciutat.

Jaume López, Laura Palau (Des de Baix) i Marc Ferré (CUP) van formalitzar ahir l’acord, que es basa en la completa sinergia entre els programes a nivell ideològic de les dues formacions, tal com va passar amb Pirates de Catalunya, un suport que es va anunciar ja fa unes setmanes. Segons Jaume López, un dels membres de Des de Baix a Tarragona, en situacions de retallades i de crisi per culpa dels bancs i de les caixes la unitat de les forces d’esquerres és essencial per fer sentir un discurs que resolgui la precarietat en què es troba bona part de la societat, amb manca de serveis socials i amb total impunitat de la precarietat laboral.

Cal recordar que Des de Baix i Pirates de Catalunya són dues formacions que es van presentar a les eleccions autonòmiques, i tot i representar a priori marcs ideològics sensiblement diversos, Marc Ferré, cap de llista de la CUP, va voler destacar que es presenten per abastir l’independentisme d’esquerres, que fins ara no s’ha vist representat, i l’esquerra que proposa alternatives reals als problemes quotidians dels ciutadans de Tarragona. A més, va afegir que el fet de rebre suports de marcs ideològics diferents enriqueix el programa electoral quant a democràcia directa, promoció del català, transparència i reduir en les despeses públiques innecessàries i augmentar-les en serveis socials.

Els comentaris estan tancats.