La lluita costa diners. Ajuda a les candidatures de Des de Baix a Cornellà, Girona i St. Esteve de la Sarga i a la CUP-Alternativa per Barcelona

Des de Baix
Ajuda’ns. La lluita costa diners!

Perquè la candidatura Des de Baix pugui dur a terme els seus objectius necessitem també la teva col.laboració econòmica. Una bona campanya també costa diners… encara que volem ser austers i donar exemple.

El número de compte corrent on pots fer un ingrés o transferència és el següent compte de TriodosBank: 1491 0001 21 0010013990

Hem escollit una banca ètica, perquè no volem col.laborar amb els bancs que s’han embutxacat els diners de tots i totes i ser el més coherents possible.

CUP-Alternativa per Barcelona
Col·labora econòmicament amb la CUP-AxB! Ajuda’ns a revolucionar Barcelona!

La CUP-Alternativa per Barcelona és una nova candidatura que es presenta a les eleccions del proper 22 de maig. Nosaltres no tenim ni grans empreses al darrera ni deutes amb bancs, i per tant som independents 100%. La nostra campanya electoral té un pressupost molt més baix que la de la resta de partits i hem sufragat totes les despeses de la campanya amb les quotes de la militància de la CUP de Barcelona i la resta d’organitzacions que hi donen suport.

Amb el pressupost de campanya ja hem editat octavetes, cartells, revistes, pancartes i altres materials per fer conèixer les nostres propostes per revolucionar Barcelona arreu de la ciutat.

Però encara tenim ganes de fer més cartells, octavetes, revistes i posar publicitat en alguns mitjans digitals per tal de fer arribar el nostre missatge que hi ha alternatives a l’actual model neoliberal de ciutat.

Per això t’animem a col·laborar econòmicament amb nosaltres amb una aportació econòmica, la que et sigui possible i tinguis ganes de posar. El número de compte per a fer les aportacions és el 3025 0005 84 1433248831 (Caixa d’Enginyers). Indiqueu el vostre nom al fer la transferència.

Perquè els teus diners serviran per treballar per revolucionar Barcelona i convertir-la en una ciutat socialment més justa i nacionalment més compromesa!

Els comentaris estan tancats.