Acte polític central de la CUP-Alternativa per Barcelona

Diumenge 15 de maig. A la Plaça del Diamant (Metro Fontana):

14.30h. Dinar popular
16.30h. Parlaments de Julià de Jòdar, Roser Veciana i Josep Maria Navarro, en nom dels set independents de la candidatura. Presentació de la llista de persones que s’han adherit al manifest de suport a la candidatura.
17.30h. Concerts amb Meritxell Gené, Pau Alabajos, Feliu Ventura i Borja Penalba, i Xavi Sarrià, Miquel Gironès i Miquel Ramos d’Obrint Pas

Aquest diumenge, indigna’t amb nosaltres i participa en la construcció de l’alternativa per Barcelona!

Venim d’un llarg període on Barcelona ha esdevingut una desfiguració de si mateixa. L’Ajuntament maltracta qui ha de protegir, tot bandejant les millors energies socials que aspiren a recuperar la ciutat des del sentit comunitari. Davant d’aquest context de fraus, corrupcions econòmiques i estafes polítiques, és més necessari que mai una alternativa transformadora capaç de construir una ciutat habitable, justa, ecològica i solidària.

És per això que et convidem aquest diumenge a la plaça del Diamant (de Gràcia) per participar també en l’aposta per una Barcelona decidida a combatre la crisi i reinventar-se barri a barri per assolir les màximes quotes de justícia i llibertat. A l’acte de diumenge, algunes de les persones que participen a la candidatura com a independents explicaran perquè donen suport a la CUP-AxB.

Des de la CUP-AxB us animem a venir diumenge i a recolzar aquesta il·lusió col·lectiva, aquesta candidatura d’unitat popular que busca oferir alternatives adeqüades a les necessitats dels veïns i veïnes. Per fer de la ciutat un exemple d’autoorganització i de convivència democràtica. Per revolucionar Barcelona.
T’hi esperem!

Diumenge 15 de maig a partir de les 14h a la plaça del Diamant

Els comentaris estan tancats.