Qui som

Des de baix és un espai polític unitari que neix de l’acord entre diverses organitzacions polítiques com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig, Lluita Internacionalista, En Lluita i diversos activistes de moviments socials.

Des de baix va impulsar una candidatura anticapitalista i defensora dels drets nacionals i la plena sobirania de Catalunya. Una candidatura ecologista, feminista, antiracista i internacionalista. I ens presentem o participem a diferents candidatures en les eleccions municipals.

El nostre és un projecte obert, al que esperem seguir incorporant noves voluntats, persones i col.lectius per anar construint una alternativa i una nova veu crítica a les properes eleccions al Parlament, impulsada per persones lligades al moviment socials.

Pensem que en un moment com l’actual no ens podem quedar de braços creuats. Cal trencar la resignació, fer un pas endavant i acabar amb el dilema de quedar-se a casa el dia de les eleccions o de seguir votant pel mal menor. És el moment d’atrevir-se.

Des de baix és una proposta en construcció en la qual volem sumar el màxim nombre de voluntats, amb diferents visions i procedències, però totes compromeses amb una transformació radical de la societat i amb la lluita per canviar el món de base.